E-Postanı gir

Kapat

Sonuç

Kapat

Lütfen bekleyin.

Davetli Üyelik

Bu site test sürecindedir.

Anasayfa > Haberler > Tarih > Çanakkale'nin Bilinmeyen Cephesi

Çanakkale'nin Bilinmeyen Cephesi

Ekleyen: Ahsen Türkeli, 11.01.2010


"Bu fotoğraflarla hava cephesindeki birçok enteresan olay gün ışığına çıkmış oldu."

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Görevlisi Bülent Yılmazer’in, Çanakkale Savaşları’nın hava cephesiyle ilgili oluşturduğu arşivde yaklaşık 600 fotoğraf yer alıyor. Yılmazer, arşivinde yer alan bazı fotoğraflardan oluşturduğu sergisini, “Çanakkale Savaşları’nın Bilinmeyen Cephesi: Hava Savaşları” adıyla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İbrahim Bodur Girişimcilik Araştırma Merkezi Sergi Salonu’nda açtı.

Çanakkale Savaşları ile ilgili, gerek deniz, gerekse karadaki savaşlarla ilgili yüzlerce makale ve kitabın yayımlandığını ifade eden Yılmazer, “Bu fotoğraflarla Çanakkale Savaşı’nın gerçekten hemen hemen unutulmuş olan hava cephesindeki birçok enteresan olay gün ışığına çıkmış oldu” dedi.

Haberin Kaynağı:Çanakkale'nin Bilinmeyen Cephesi



Henüz yorum eklenmemiş..

Sitemize giriş yapmamışsınız, üye iseniz giriş yapınız. Aksi halde misafir yorumu yapabilirsiniz.


Fikir paylaştıkça çoğalır, güzelleşir siz de bu haber hakkındaki görüşlerinizi VatanBir kullanıcıları ile paylaşabilirsiniz.
Yorumlarınızda kişi ve kurumlara hakaret içeren ifadeler kullanmayınız.
Güvenlik kodunu giriniz: Güvenlik kodunu okuyamıyorsanız tıklayın.
  • XHTML
  • Ajax
  • CSS
  • Javascript
  • PHP 5.1.2

Site Sorumluları:
bilgiislem@vatanbir.org

Her hakkı saklıdır, kaynak gösterildiği takdirde kullanabilirsiniz
© vatanbir.org 2005-2008

Yazılım & Teknik Destek: HTBilgi

Google Siralamasi