Yabancı sermayeli şirketler, yerli firmaları zorlamaya başladı.
Türkiye pazarına giren yabancı sermayeli sigorta şirketlerinin yerli şirketleri zor duruma soktuğunu söyleyen Recep Koçak, yabancı şirketlerin yerli şirketleri haksız rekabet ortamı yaratarak yok etmek istediğini belirtti.
Geçen bir yıl içinde 14 yerli şirket yabancı şirketler tarafından satın alındı. Bunun sonucunda sigorta sektörünün büyük bölümü yabancıların eline geçmiş oldu. Halen Türk sigorta sektöründe Almanya, Fransa, Hollanda, ABD, İspanya, İngiltere, İtalya, Belçika, İsviçre, Yunanistan ve Bahama Adaları merkezli sigorta şirketleri faaliyet gösteriyor.
Sitemize giriş yapmamışsınız, üye iseniz giriş yapınız. Aksi halde misafir yorumu yapabilirsiniz.
Fikir paylaştıkça çoğalır, güzelleşir siz de bu haber hakkındaki görüşlerinizi VatanBir kullanıcıları ile paylaşabilirsiniz. Önemli uyarı: Yorum yaptığınız andaki ipniz ve zaman bilgileri kaydedilmektedir. Herhangi bir yasal işlemde bu bilgiler yetkililere verilir.
Bu yüzden yorumlarınızda kişi ve kurumlara hakaret içeren ifadeler kullanmayınız.
Haberi Sen bildir "Yayınlansın" etkili olsun.
Haber sayfasındaki benzer haberleri bize bildirin.Sizin adınızla yayınlayalım.